”Familia nu presupune intotdeauna legaturi de sange. Ea reprezinta oamenii din viata ta care te vor in viata lor. Cei care te accepta pentru cine esti. Cei care ar face orice pentru a te vedea zambind si care te iubesc indiferent ce se intampla.”

Situat in centrul orasului Sebes, Caminul pentru Persoane Varstnice dispune de o curte generoasa care este prevazuta cu pomi, gazon, foisor, gradina. De asemenea in incinta caminului este amenajat un parculet destinat relaxarii si socializarii.

Căminul pentru Persoane Varstnice Sebes, oferă posibilitatea implicării în activități de comunicare, culturale, sportive sau gospodărești ( ingrijirea gradinii de legume) , a bunicilor din camin.

Image

Organizăm excursii, aniversăm ziua fiecărui bunic, încurajăm varstnicii să participe la jocuri de societate (cărți, puzzle, șah, table, rummy) și susținem practicarea exercițiilor fizice (bicicletă, plimbari in aer liber).
De asemenea, organizăm cercuri de lectura, terapie spirituala, excursii, meloterapie ( grupul de colindatori ai caminului, cu care colindam celelalte institutii ), citirea presei si participarea la diferite evenimente din comunitate.

Image

Echipa noastra de specialisti, furnizeaza servicii de specialitate si de ingrijire a varstnicilor axate pe nevoile lor asigurand respectarea şi promovarea cu prioritate a interesului persoanei beneficiare.

Constructia are o vechime de peste 100 de ani, functionand ca si Camin pentru Persoane Varstnice din anul 1963, are o suprafata totala de 5175 mp si o suprafata construita de 1099mp curte, gradina si alte spatii destinate serviciilor si relaxarii.

Caminul pentru Persoane Varstnice Sebes, ofera un mediu placut ceea ce iti trezeste sentimentul de apartenenta la o familie.

Caminul pentru Persoane Varstnice Sebes, ofera un mediu placut ceea ce iti trezeste sentimentul de apartenenta la o familie.

Echipa noastră

Image

Personal de conducere

Director
Contabil sef

Image

Personal de specialitate

Medic
Asistent social principal
Psiholog
Infirmiere
Ingrijitoare
Spalatoreasa

Image

Personal administrativ

Economist
Magaziner
Sef formatie muncitori
Muncitor calificat